Månedens menu
Månedens menu i november og december
Månedens menu i april
Forret – Clos del Oms Blanc Chardonnay
En frisk og mediumfyldig hvidvin med aromaer af citrus, grønne æbler og blomster. Vinen kommer Penedes i det Nordøstlige Spanien. Druerne får sol og varme, der giver en god fylde.
Hovedret – Valpolicella Ripasso Superiore
En fyldig og let sødmefuld rødvin med aromaer af kirsebær, blomster og krydderier. Perfekt til grillet kød og kraftige retter. Basen er Valpolicella-vin, der gennem en ekstra gæring med Amaronerester får mere fylde og struktur.
Dessert - Krohn Ruby Port
En sød og frugtig portvin med aromaer af tørret frugt, nougat og nødder. Ideel til desserten med indslag af risalamande og kirsebær. Ruby portvin adskiller sig fra Tawny ved kortere lagringstid, hvilket gør den mere frugtig.
Månedsvin i samarbejde med:

