Månedens menu
Månedens menu i april
Månedens menu i april
Forret - Stepp Mineralstein Riesling Feinherb
En sprød og frugtig Riesling med noter af grønne æbler og citrus. Den lette sødme balancerer de krydrede elementer fra gambas pil pil, hvilket gør den til en forfriskende ledsager. Vinen besidder desuden en frisk syre, der renser munden.
Hovedret - Laride Haut Médoc 2018
Denne rødvin har en fyldig smag med dybe nuancer af mørke bær, let krydderi og en elegant struktur. Den kraftige karakter komplementerer peberbøffen perfekt. Grill og stegning er kraftige tilberedninger og kræver en vin med noget struktur, hvilket opnås med denne vin fra Bordeaux.
Dessert - Gozzelino Brachetto
En let mousserende dessertvin med friske smagsnuancer af hindbær og søde jordbær. Dens naturlige sødme og forfriskende bobler matcher de søde elementer i desserten, mens de friske syre i vinen komplementerer de syrlige rabarbernoter i desserten og skaber en dejlig harmoni.
