Månedens menu


Månedens menu i november og december

Månedens menu i april

Forret – Clos del Oms Blanc Chardonnay

En frisk og mediumfyldig hvidvin med aromaer af citrus, grønne æbler og blomster. Vinen kommer Penedes i det Nordøstlige Spanien. Druerne får sol og varme, der giver en god fylde.


Hovedret – Valpolicella Ripasso Superiore

En fyldig og let sødmefuld rødvin med aromaer af kirsebær, blomster og krydderier. Perfekt til grillet kød og kraftige retter. Basen er Valpolicella-vin, der gennem en ekstra gæring med Amaronerester får mere fylde og struktur.

Dessert - Krohn Ruby Port

En sød og frugtig portvin med aromaer af tørret frugt, nougat og nødder. Ideel til desserten med indslag af risalamande og kirsebær. Ruby portvin adskiller sig fra Tawny ved kortere lagringstid, hvilket gør den mere frugtig.

Månedsvin i samarbejde med:

Den Gyldne Okse logo